Zabava

Na bolan način platio ulazak u sobu drugove žene: Prijatelj mu odsjekao muškost pa je BACIO U ŽBUNJE

Nakon bizarnog spleta okolnosti, jedan čovjek je ostao bez penisa koji je najvjerovatnije pojeo pas njegovog prijatelja.

Na bolan način platio ulazak u sobu drugove žene: Prijatelj mu odsjekao muškost pa je BACIO U ŽBUNJE
FOTO: SHUTTERSTOCK

Permsak Petrasert (50) optužen je za napad na svog prijatelja Suvita Thipjantha (39) kojem je tom prililikom odsjekao penis, a zatim ga bacio u žbunje. Do incidenta je došlo nakon što su dvojica muškaraca pili u kući optuženog, u Bang Pongu na Tajlandu.

Kako se navodi iz istrage, njih dvojica su radili zajedno u fabrici za sklapanje autobusa, a pored toga je Suvit živio kod optuženog.

Bizarnom zločinu je prethodilo pijanstvo sa trećim kolegom sa posla, sa kojim je u jednom trenutku Permsak otišao po još pića, ostavljajući Suvita i svoju ženu koja je spavala u njihovoj kući.

Međutim, kad se vratio kući, vuidio je suprugu kako panično bježi, i Suvita kako samo u gaćama stoji na vratima spavaće sobe. Kako je rekao u policiji, u tom trenutku ga je udario, a zatim je zgrabio nož za sječenje voća i odsjekao mu penis, prenosi Blic.

Prilikom dalje istrage, saznalo se da je nesrećni mladić ušao u sobu kod supruge svog prijatelja i dotakao je po ruci, nakon čega se ona uspaničila i pobjegla.

Policija je pokušala i da pronađe odsječenu muškost mladića, ali u tome nije uspjela.

Prihvati notifikacije