Zabava

"Na moje oči su ga SALIJETALE ŽENE" Pjevačica progovorila o mužu fudbaleru, pa iznijela detalje iz njihovog braka

Tamara Milutinović nedavno je izgovorila "sudbonosno da" svom izabraniku fudbaleru Darku Jevtiću sa kojim ima ćerku.

Tamara Milutinović
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Osim ljepote, Tamara Milutinović je Darka očarala i svojim sposobnostima u kuhinji, a kako kaže, jedan vremenski period je čak imao i problema s viškom kilograma zbog njene kuhinje.

Jednom mi je rekao: “Da prestane da kuvaš, gotovo”. Ne možeš više da kuvaš, znači sada jedan period ne smiješ da kuvaš, jer ja sam svaki dan ga dočekivala sa treninga sa tri, naravno, obroka. Tako da je dodao par kilograma, mora joj da malo prestane da jede, mora joj malo da se hrani zdravije. Zato što ja stvarno volim da kuham. Pogotovo te neke recepte od moje babe i od moje mame. To su uglavnom kuvana jela. Vrlo dobro znamo kako to umije da bude kalorično – kaže pjevačica.

Pročitajte još

Ona danas živi mirnim i porodičnim životom, te ističe da je njen suprug veoma sličan njoj.

– Ja sam žensko, normalno da razmišljam i o torbicama i odjeći i o cipelama, sve je to normalno. Ali, apsolutno da vodimo jedan potpuno normalan život i jako sam srećna zbog toga. Jako si srećna, što sam našla čovjeka koji je jako sličan meni. Jako sličan meni, a totalno drugačije od mene. Eto, ako mogu to tako da kažem. Ko razumije, shvatiće. Možda je rano da govorimo o našem savršenom odnosu. Tek smo četiri godine skoro zajedno, ali za sada je to, evo, da kucnemo drvo, da se ne promijeni – rekla je pjevačica.

Tamara Milutinović i Darko Jevtić
FOTO: MILAN ILIĆ
Tamara Milutinović i Darko Jevtić
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER
Tamara Milutinović i Darko Jevtić
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Na pitanje kako se borila ljubomorom, pa čak i sa ženama koje su se na početku njihove veze Darku “nabacivale i pred njenim očima”, Tamara kaže:

– Neću da lažem, bilo je. Bilo je i na moje oči, čovječe. Njega su žene salijetale na moje oči, bukvalno. Ali znala sam i ja sa kim sam u vezi. Prosto mi smo bili nerazdvojni od prvog dana. On meni nikada nije dao razlog jedan, da ja budem ljubomorna. Nikada mi nije dao. Znači, čak bi sve živo uradio kako bih ja bila sigurna. I kako bi meni objasnila da sam stvarno jedina u njegovom životu. I to je više puta dokazao i pokazao i to se i vidjelo. To ne mora ni da dokazuje, to se u njegovim očima vidi. Ako mene pitaš, ja smatram da bih to osjetila. Mislim da svaka žena osjeti kada je muškarac, kada je nešto maže, laže. Kada je tu nešto, kada vrda. Tako da nijednog trenutka za sve ove godine nisam osjetila da tu postoji tačkica jedna da bi me povrijedio na taj način. Mislim da me nikada ne bi prodao i mislim da me nikada ne bi na taj način povrijedio, jer zna šta ima pored sebe – rekla je Tamara, piše Blic.

Tamara Milutinović
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Prije mjesec dana Tamara je sa svojim suprugom Darkom organizovala i gala svadbeno veselje, o kojem se danima pričalo. Na pitanje da li se odmorila, bila je vrlo jasna:

– Nisam se još odmorila, zato što svaki dan nešto novo i slike i snimci i uvijek nešto. Još uvijek nisam stigla da izbacim slike na Instagram, eto sad sam se sjetila. Ali prelijepo je bilo. Meni su svi rekli, svaka čast, kakva je hrana bila. Ja u bife nisam ni ušla. Znači ja uopšte ne znam šta je bilo od hrana – rekla je pjevačica za kraj.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu