Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NA MUCI ZBOG DUGA OD 80 MILIONA Oglasila se supruga slavnog kuvara, otkrila planove za iduću godinu

Zabava
Autor:

Foto: really short from NYC, USA/Wikipedia

Prošlo je više od mjesec dana od kada su Džejmiju Oliveru zatvoreni restorani. Čak 25 restorana više ne postoji, a posao je tom prilikom izgubilo oko 1300 radnika.

Najpoznatiji televizijski kuvar na svijetu ipak je nastavio da radi, jer međunarodna franšiza Olivera, odnosno njegovih 61 restorana širom svijeta, nastaviće poslovanje.

Oliverova spruga Džuls prvi put poslije propasti koja im se dogodila ispričala je kako se sada osjećaju.

– Svi su slomljeni i treba nam odmor. Sve što sam ikada željela bila su djeca i kućni život. To sam ja – rekla je supruga Džejmija Olivera u intervjuu za magazin “Red”.

Džuls je uz Džejmija bila sve vrijeme dok je krupnim koracima išao napred i gradio karijeru vrhunskog kuvara. Međutim, Džejmi je prošle godine obznanio da imaju finansijske probleme. On je tada, kako su prenosili mediji, bio dužan 2,5 miliona evra svojim radnicima, i čak 80 miliona evra bankama.

Džejmi i Džuls su u braku 19 godina, a zajedno su 26. Imaju petoro djece, a Džuls je sada otkrila i šta planiraju slijedeće godine. Uprkos problemima koji im se dešavaju na poslovnomplanu, privatno je sasvim drugačije.

– Slijedeće godine proslavićemo 20 godina braka, i vjenčaćemo se ponovo, ali uradićemo to na drugačiji način – na otvorenom i bosonogi – otkrila je planove Džuls, piše “Telegraf.rs”.

Ova porodica doživjela je veliki poraz zatvaranjem restorana, ali su uvereni da će sve to zajedno prebroditi.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO