Zabava

NA OVO NIJE IMAO ODGOVOR Gagi Đogani usred emisije NAPUSTIO STUDIO, a razlog je IZNENADIO SVE

Gagi Đogani sinoć je zajedno sa Jelenom Pešić gostovao u emisiji Zadruga - Narod pita, a u jednom trenutku je na iznenađenje svih izašao iz studija.

NA OVO NIJE IMAO ODGOVOR Gagi Đogani usred emisije NAPUSTIO STUDIO, a razlog je IZNENADIO SVE
FOTO: TV PINK/YOUTUBE SCREENSHOT

U emisiju se uključila gledateljka koja se predstavila kao Marija, te navela da se ona i Gagi poznaju.

– Poseban pozdrav da Gagija Gazmena Đoganija. Prvo Gagi, znamo se možda, možda ćeš me se sjetiti, najvažnije je da znaš ko sam. Napadaš djevojku i kriviš je za neke stvari, sjetimo se Zadruge 1, ljut si bio na mnoge koji su govorili tvojoj kćerki mnoge stvari, a sada Jeleni zamjeraš što se svidjela nekome, to nekako ne pije vodu, kontradiktoran si. Marko je nju uveo u priču, na osnovu dogovora koji su imali, Jelena im je bila meta i žrtva. Predstavljaš se kao mag estrade, ja želim da te pitam, gdje je Funky G od odlaska Anabele iz grupe? – upitala je gledateljka, aludirajući na Lunu Đogani, njenog dečka Marka Miljkovića i Jelenu Pešić, za koju se sve vrijeme spekulisalo da se sviđa Marku.

– Funky G poslije Anabele je i dalje nastavio da radi. Za tebe je neprimjetno, izađi iz te sobe i sa tog kompjutera, kada budeš pogledala neke portale, vidjećeš nešto. Nemoj meni da pričaš nešto, ja dobro znam tvoj život, i poslije Anabele sam imao pjevačicu Marinu i radio sam, nemam potrebe tebi da se pravdam, to je odgovor, ne znam šta hoćeš od mene. Ja sam mag Funky G. Imam toliko hitova, nemoj da pokušavaš da me matiraš sa nekom glupom pričom, znam da si na strani Anabele i Mirka Gavrića, nemoj da me provociraš. Ti si jedan admin, podržavala si Gavrića, pa Lunu, ja imam priznanice, potkradala si ljude, sad apelujem na ljude koji su tebi davali novac da traže nazad – odgovorio je Gagi gledateljki.

– Je l’ ti radi klima što si ugradio prošle godine? – upitala je Marija, na šta je Gagi predlijedio, piše Blic.

– Marija, izgubićeš priču protiv mene, prošli put si se javila, toliko se laži iznijela, da treba da te bude sramota – vikao je Gagi.

On je nakon toga ustao sa stolice i napustio studio.

Međutim, ispostavilo se da je želio da se osvježi i popije malo vode, pa se ubrzo vratio u emisiju.