Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NA ROĐENDAN SVOG MOMKA Miljana Kulić napravila HAOS u Zadruzi, pa KOLABIRALA pred svima

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot/RAS Srbija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su žestoku raspravu u toku dana, a sve zbog ukućana koji su se pripremali da dođu na rođendan njenog momka Lazara Čolića Zole.

Ona je istakla da ne želi da im se pridruže i zamolila ga da pozove samo one ukućane koji poštuju nju i sa kojima je ona u dobrim odnosima.

Iako je Zola u “Zadruzi”” uradio onako kako mu je Kulićka naglasila, svi zadrugari su ipak odlučili da krenu i uveličaju slavlje, a samim tim i ispoštuju svog cimera.

Miljana je zbog ovoga napravila opšti haos, pa je uplakana vikala na sav glas kako se kaje zbog svega što je željela da mu priredi.

– On je pozvao sve one koji ga vređaju i koji su mene vrijeđali! Najmanji budžet nam je dala, nismo ni pare za žurku dobili! Neću više da me niko ponižava, boli me uvo! Sad ću da istjeram i muziku, ja sam je dovela! Nemam više živaca! Zašto me ponižava?! – pitala se Miljana koja je jecala od plača.

– Šta imaš ti da cmizdriž? Opet ćeš da se pomiriš sa njim! – rekla je Marija.

– Sve će Bog da ti vrati! Idi tamo i sjedi sa onom ku*vom! Neću više da me ponižavaš, neću! Niko mi budžet nije dao! Ja sam tražila muziku, iznenađenje, ništa neće dobiti! – rekla je Miljana, koja je u jednom momentu pala u nesvijest, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO