Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NA ŠTA SU POTROŠILI PARE Ekipa filma i Džoni Dep se odlučili na OVAJ KORAK

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Instagram

Ekipa filmske produkcije dramskog ostvarenja Minamata čije snimanje je završeno u Tivtu, donirala je novu opremu Službi zaštite i spašavanja Tivat, u znak zahvalnosti za izvanrednu i profesionalnu saradnju tokom snimanja ove filmske drame u kojoj glavnu ulogu tumači holivudska zvijezda Džoni Dep, stoji u saopštenju opštine Tivat, piše Blic.

– Producenti su ocijenili da se Tivat pokazao kao izvanredan domaćin, ali i ozbiljna podrška, obezbijedivši sve neophodne administrativne i tehničke uslove za snimanje, ali i preko potrebnu privatnost. Naš cilj jeste da svi posjetioci, a naročito ovako važni gosti, imaju uslove za nesmetan boravak u Tivtu. Svim članovima ekipe, uključujući i glavnog glumca, Tivat i Crna Gora su se jako dopali i najavili su da će ovdje ponovo doći – saopštio je predsjednik Opštine dr Siniša Kusovac.

Pored holivudske zvijezde Džonija Depa, u Tivtu su boravili i najpoznatiji japanski glumci Hiro Sanada i Rjo Kase. Sanada je domaćoj publici poznat po TV serijalima “Helix”, “Lost” i “Extant” u kojoj glumi sa Hali Beri, Rjo je publici poznat po ulozi vojnika u ostvarenju ostvarenju Klinta Istvuda “Pisma sa Ivo Džime”.

Režiseru ostvarenja Endruju Levitas u Tivtu se pridružila čuvena britanska operska diva, meco sopran Ketrin Dženkins.

“Minamata” je jedno od posljednjih filmskih ostvarenja snimanih u Bokotorskom zalivu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO