Zabava

„Na trenutke mi se čini da sve ovo sanjam“ Djevojčica na nastupu oduševila žiri (VIDEO)

Djevojčica Ema Filipović oduševila je žiri njemačkog izdanja popularnog takmičenja "The Voice Kids" izvođenjem pjesme repera Eminema.

Ema Filipović na nastupu
FOTO: THEVOICEKIDS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Prije nekoliko dana emitovana je još jedna emisija ovog takmičenja, gdje je veliku pažnju izazvala djevojčica porijeklom iz Hrvatske, koja živi u Beču.

Na takozvanoj slijepoj audiciji, Ema je odlučila pjevati pjesmu “Mockingbird”, koju originalno izvodi američki reper Eminem. Svi članovi žirija odlučili su se okrenuti u 30 sekundi, a jedan od članova žirija je tražio da još jednom otpjeva ovu pjesmu zajedno s njim. Na trenutke mi se čini da ovo sve sanjam i da se ne događa u stvarnosti – izjavila je Ema za Jutarnji list.

Žiri je pažljivo pratio njen nastup, a ona je za svoje mentore na kraju izabrala dvojac Mikiija i Smudu. Ovu 14-godišnju djevojčicu u bekstejdžu podržali su roditelji Zoran i Žaklina, brat Daniel te baka i djed, koji se na kraju i rasplakao.

Njen nastup već drugi dan od objavljivanja na Jutjub, bio je prvi u trendingu u Njemačkoj. Nedugo nakon toga, njen nastup dijelili su se na društvenim mrežama, gdje je na TikToku prikupila preko šest miliona pregleda, piše Klix.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije