Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NAGRADNA IGRA Za stan u Banjaluci pristiglo 816.175 koverata

Društvo
Autor:

Foto: 10 računa izbroji/Facebook

Za nagradnu igru Vlade Republike Srpske „Deset računa izbroji i stan osvoji“, do sada je stiglo 816.175 koverata.

– Za učešće u nagradnoj igri možete koristiti samo fiskalne račune i „slipove“ za realizovanu kupovinu u RS, odnosno samo transakcije koje su obavljene i nisu ni na koji način poništene, niti je primljena bilo kakva refundacija ili povraćaj sredstava za transakciju. Potvrde o izvršenoj isplati sa bankomata i potvrde o refundaciji smatraju se nevažećim „slipovima“. „Slipovi“ u koverti ne moraju glasiti na lice koje je na koverti naznačeno kao pošiljalac, niti fiskalni računi moraju pripadati pošiljaocu – stoji na Fejsbuk stranici „10 računa izbroji“.

U prvom izvlačenju stana u Banjaluci, 22. septembra, učestvuje oni čije su koverte predate na šalterima pošta ili ubačene u poštanske sandučiće do posljednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja.

– Prilikom pakovanja i adresiranja vaših koverata, vodite računa da na poleđi koverte upišete vaše lične podatke i obavezno kontakt telefon, kako bismo vas mogli dobiti, ukoliko vaša koverta bude izvučena i vi tog trenutka postanete vlasnik stana – savjetuju organizatori nagradne igre.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO