Zabava

Najavila i petu “Arenu”: Poznato koliko će Aleksandra Prijović zaraditi od koncerata u Zagrebu

Aleksandra Prijović najavila je petu zagrebačku "Arenu" i postala apsolutna rekorderka po broju zakazanih nastupa u "Areni Zagreb". I sama je iznenađena količinom podrške i obožavalaca, ali prije svega zahvalna.

Aleksandra Prijović
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Peta Arena, peta veče ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete. Ne znam što da vam drugo kažem – osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvijek. Vjerujte mi da će svaku veče u Zagrebu biti posebno – poručila je Prijović obožavaocima.

Ako se ne računaju najskuplja mjesta u VIP ložama, onda je prosječna cijena ulaznice za koncert oko 32 evra, što znači da će Prijovićka po koncertu zaraditi najmanje 555.000 evra, s obzirom na to da u “Arenu” stane oko 18 hiljada ljudi, piše Telegraf.

Pročitajte još

Dakle, ako uspije napuniti petu “Arenu”, Aleksandra Prijović zaradiće više od 2.780.000 evra. Naravno, od te cifre treba odbiti iznajmljivanje prostora, ali i ostale troškove poput kostima, benda, scenografije.

Podsjetimo, Aleksandra se proslavila učestvovanjem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a od tada se njen put i te kako razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka. Rijetko ko zna da je imala sasvim drugačije umjetničko ime na samom početku karijere. Aleksandra se kao 14-godišnjakinja na nagovor kompozitora predstavljala kao Any Prijović, ali je jako brzo odustala od ovog pseudonima i odlučila se za puno vlastito ime.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije