Zabava

„NAJLJEPŠE JE TO ŠTO SI PRIRODNA“ Milica Pavolović ZAPALILA INTERNET fotkom u minijaturnom kupaćem (FOTO)

Poznato je da Milica već godina izbacuje kako provokativne fotografije, tako i modne editorijale koji su uvijek po ugledu na sve svjetske trendove.

„NAJLJEPŠE JE TO ŠTO SI PRIRODNA“ Milica Pavolović ZAPALILA INTERNET  fotkom u minijaturnom kupaćem (FOTO)
FOTO: LUKA BOSKOVIĆ STEFAN STOJANOV/RAS SRBIJA

Ovoga puta, pjevačica je okačila sliku na instagram na kojoj je u najminijaturnijem kupaćem kostimu koji ste vidjeli. Na terasi hotela u Dubrovniku, pozirala je i pokazala izvajanu figuru i nikad ljepse obline i tijelo, piše Blic.

Ova fotografija oduševila je njene pratioce, a jedan od fanova nije krio svoje impresije:

– Ono što volim kod tebe je činjenica da si sva prirodna. Ne zanimaju te fileri ili kako god se te plastične stvari zovu. Mislim, male korekcije su okej, ali kako vidim u Srbiji ovih dana mnoge liče na zvijezde ruskih filmova za odrasle – između ostalog je poručio dečko, a ono što je zanimljivo je činjenica da je ovaj Milicin fan stranac, te je komentar na engleskom.

View this post on Instagram

👙

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Pored toga, Milica je iako se vratila prije nekoliko dana izbacila i slike u bijeloj kombinaciji za koju svaka djevojka kaže da bi poželjela u svom ormaru.

Podsjećamo, Milica Pavlović igraće glavnu ulogu u novoj seriji “Pjevačica”, koja je inspirisana misterioznim ubistvom Jelene Marjanović.