Banjaluka

NAJLJEPŠE VEČE ZA SREDNJOŠKOLCE Poznati datumi matura u banjalučkim školama

Bliži se veče kada će srednjoškolci u Banjaluci zasijati u pravom svjetlu u svojim maturskim haljinama i odjelima.

NAJLJEPŠE VEČE ZA SREDNJOŠKOLCE Poznati datumi matura u banjalučkim školama
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Srednjoškolci će okupljanja započinjati u samom centru Banjaluke, i svečanim defileom kroz centar grada, dolaze do mjesta gdje će slaviti do kasno u noć.

Većina srednjih škola svoju maturu proslaviće u hotelu “Bosna”.

Prema podacima koje smo dobili od Ljubana Bajića, predsjednika Aktiva srednjih škola, prva matura počinje već sutra, kada će na ulice najvećeg grada Srpske izaći srednjoškolci Tehničke škole. Okupljanje je zakazano za 19 časova, a nakon toga u 20 časova zabava počinje u hotelu “Bosna”.

U ponedjeljak, 22. maja sa početkom u 19 časova, okupiće se srednjoškolci Elektrotehničke škole, a svoju proslavu nastaviće takođe u hotelu “Bosna”.

U utorak, 23. maja, takođe sa početkom u 19 časova na ulice najvećeg grada Srpske izlaze srednjoškolci Medicinske škole, a zabavu će nastaviti takođe u hotelu “Bosna”.

Pročitajte još

U srijedu, 24. maja, svoju maturu proslavljaju učenici Građevinske škole, Srednjoškolskog centra “Gaudeamus” i Politehničke škole sa početkom u 19 časova, a do kasno u noć zabavljaće se u hotelu “Bosna”.

U četvrtak, 25. maja, maturanti Srednjoškolskog centra “Gemit-Apeiron” svoju maturu počinju u 19 časova okupljanjem u parku “Petar Kočić”, a kao i ostali srednjoškolci, proslavu će nastaviti u hotelu “Bosna”.

U petak, 26. maja, sa početkom u 19 časova, u svojim svečanim odjelima i haljinama prošetaće i maturanti Ekonomske i Poljoprivredne škole, a zabavu nastavljaju u hotelu “Bosna”.

Iz banjalučke Gimnazije za Srpskainfo su rekli da će maturanti Gimnazije svoju maturu proslaviti u subotu, 27. maja, a okupljanje je najavljeno u 18 časova u parku “Petar Kočić”.

U nedjelju, 28. maja, na Trgu krajine okupiće se srednjoškolci Tehnološke škole sa početkom u 19 časova, a zabavu dugo u noć proslavljaće u hotelu “Bosna.

U petak, 9. juna, učenici Ugostiteljsko–trgovinsko-turističke škole zatvoriće ovogodišnje mature, okupljanjem od 19 časova, a zabavu nastavljaju takođe, u hotelu “Bosna”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije