Sudbine

NAJTUŽNIJI BOŽIĆ Ana Bekuta napustila Beograd, otišla u manastir, pa poslala emotivnu poruku

Pjevačica Ana Bekuta nedavno se suočila sa velikim gubitkom, kada je izgubila svog dugogodišnjeg partnera i životnog saputnika političara Milutina Mrkonjića.

NAJTUŽNIJI BOŽIĆ Ana Bekuta napustila Beograd, otišla u manastir, pa poslala emotivnu poruku
FOTO: JOVAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica se sada oglasila na svom profilu na Instagramu i obratila se svima koji slave Božić.

Ona je pozirala sa svojom unukom Sonjom ispred jednog manastira u Bosni i Hercegovini i tom prilikom poslala snažnu poruku:

– Mir Božiji, Hristos se rodi. Mili moji, neka Hristovo rođenje donese ljubav, mir i radost u sve vaše domove i da svaku nesreću i tugu ostavi daleko iza vas. Nadam se da današnji dan provodite srećni i zdravi sa svojim porodicama i onima koje volite. Ako poznajete nekog ko je usamljen danas, pozovite ga. Volim vas i grlim.

Podsetimo, Ana Bekuta je za Novu godinu pjevala u Trebinju na Trgu. To je zapravo bilo njeno prvo javno pojavljivanje i nastup, nakon smrti njenog partnera Milutina Mrkonjića.

Kao što su njeni prijatelji pričali, bez obzira što će se vratiti na scenu, Ana je i dalje slomljena i pati. Porodica i unuci su joj najveća utjeha i čine sve da joj svaki dan uvesele koliko mogu.

Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, gdje se nekoliko nedjelja liječio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vrijeme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo, piše Blic.

Prihvati notifikacije