Banjaluka

Najviše termina za revakcinaciju: Dom zdravlja pripremio plan vakcinacije za ovu sedmicu

“Dom Zdravlja” je pripremio plan vakcinacije od 11 do 15.januara a najviše termina je rezervisano za revakcinaciju građana.

Najviše termina za revakcinaciju: Dom zdravlja pripremio plan vakcinacije za ovu sedmicu
FOTO: DOM ZDRAVLJA BANJALUKA

Na punktu za vakcinaciju u objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac organizuje se  akcija “Otvorena vrata” a 12 .januara će građani moći primiti prvu dozu vakcine Fajzer vakcine, i to u periodu od 14 do 19 časova.

– Građani će za navedeni datum moći primiti Fajzer vakcinu kao prvu ili buster dozu bez naručivanja – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Naveli su da će se 11, 13. i 15. januara vršiti revakcinacija građana na punktu za vakcinaciju u objektu MZ u naselju Petrićevac. Građani će telefonskim putem biti obaviješteni o terminu revakcinacije. Napomenuli su da vakcinalni punkt “Petrićevac” neće raditi 10. i 14. januara.

Naveli su da je pripremljen i raspored rada ambulanti porodične medicine za vakcinaciju :11. januara – Vrbanja, Zalužani, Mišin Han i Lazarevo; 12. januara – Stračevica II, Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac i Obilićevo; 13. januara – Goleši, Kola, Agino Selo i Poliklinika.

Prihvati notifikacije