Hronika

NAKON EKSPLOZIJE MJEŠTANI UZNEMIRENI "Mislili smo da se SRUŠILA ZGRADA koliko je bilo snažno"

Ispred zgrade na Bijelim vodima u Beogradu gdje se jutros dogodio požar u kom je povrijeđeno osam osoba i troje djece stoji petnaestak stanara i čak pet vatrogasnih vozila sa 19 vatrogasaca.

NAKON EKSPLOZIJE MJEŠTANI UZNEMIRENI "Mislili smo da se SRUŠILA ZGRADA koliko je bilo snažno"
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Požar koji se sa trećeg proširio na četvrti sprat vatrogasci su ugasili, a stanari čekaju, neki i u papučama, da im se dozvoli povratak u stanove, Fotografije možete pogledati na OVOM linku.

Eksplozija bojlera koja se dogodila jutros oko šest sati i koja je izazvala požar mnoge od njih zatekla je u krevetu.

– Prvo su se čule dvije eksplozije, jedna za drugom i onda još jedna, koja je bila najjača. Mislili smo da se srušila zgrada koliko je bilo snažno i jako. Za par minuta vatrogasci su već bili tu. Odvezli su nekoliko komšija, ali mislim da su se nagutali dima, da nisu povrijeđeni – kaže komšinica.

Pročitajte još

– Ja sam jutros došla s posla i još na stanici u Trgovačkoj se osetio dim – kaže nam druga komšinica

Podsjećamo, požar je bukno jutros oko šest sati ujutru u stanu u zgradi u ulici Leposave Vujošević na Bijelim vodama. Eksplodirao je bojler, pri čemu je povrijeđeno osmoro ljudi i troje dece.

– Osam osoba je prevezeno u Vojno medicinsku akademiju i troje djece na Institut za majku i dijete. Imaju poteškoće sa disanjem jer su bili izloženi dimu – kažu za “Blic” iz Hitne pomoći.

Prihvati notifikacije