Zabava

Nakon tri sedmice: Slavica Ćukteraš konačno izašla iz bolnice

Pjevačica Slavica Ćukteraš preživela je pravu životnu dramu, nakon što se povrijedila u svom domu u Novom Sadu, a sada je puštena na kućno liječenje.

Nakon tri sedmice: Slavica Ćukteraš konačno izašla iz bolnice
FOTO: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

Doktori su je tada odmah pregledali i konstatovali kakvu je povredu zadobila, a u tom trenutku, iz mjera predostrožnosti, riješili su da je zadrže u bolnici. Međutim, pjevačica se nije nadala da će se njen boravak u bolničkoj sobi odužiti, te je tamo ostala čak tri nedjelje.

Pjevačica je sada napustila bolnicu i puštena na kućno liječenje. Ona nije želela da daje izjave za medije, ali se oglasila njena PR služba.

– Tačno je, poslije tri nedelje, Slavica je puštena na kućno liječenje. I dalje mora da vodi računa i imaće kontrole kod ljekara, ali sve ide nabolje – rekao je Slavičin predstavnik za medije, prenosi Kurir.

Slavica se prošle nedjelje oglasila i otkrila zašto u tom trenutku nije mogla da napusti bolnicu.

– Taman kada sam pomislila da se stanje popravlja, desila mi se iznenadna komplikacija. Rana koja je zarasla se naprasno otvorila i morala sam da dobijam antibiotike na svakih pola sata. Strašno. Moram još da ostanem u bolnici, iako je trebalo danas da odem kući. To samo meni može da se desi, baš sam baksuz. Stvarno sam se radovala izlasku iz bolnice, ali dobro, bolje da riješim to sve kako treba nego da ostanu posljedice. Stvarno sam zahvalna svima na lijepim porukama koje dobijam iz dana u dan, to mi znači, iako se trudim da ne gledam previše u telefon i da odmaram kako bi se oko brže oporavilo – poručila je Slavica tada.

Prihvati notifikacije