Svijet

Namamili ga, a onda ga pokrali: Obećali muškarcu (55) da ga u kući čeka mlada djevojka, čim je ušao dobio je pesnicu u glavu

Tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv dvojice muškaraca sa područja Čakovca jer su namamili muškarca srednjih godina na odnos sa mlađom ženom kako bi ga potom opljačkali.

hrvatska policija
FOTO: INDEX VIDEO/YOUTUBE/SCREENSHOT

Usput su ga tukli, a u cijeloj priči pod lupom tužilaštva je završio i šesnaestogodišnjak, protiv koga je doneto rješenje o pokretanju prethodnog postupka.

Кada čovjek došao u kuću osumnjičenog, za njega počinje drama.

Prvo ga je maloljetnik udario pesnicom u glavu, nakon čega su ga svi zajedno držali rukama, a na kraju mu je maloljetnik iz džepa uzeo 120 evra i ključ od automobila.

Pročitajte još

Najstariji među njima, 59-godišnji muškarac, žrtvi je skinuo sat sa ruke, piše “Jutarnji list”.

– Sumnja se da je maloljetnik ukradenim ključem upalio automobil 55-godišnjaka i njime se vozio po mjestu i oštetio ga u vožnji. Državno tužilaštvo podnijelo je prijedlog da se protiv 52-godišnjaka i 59-godišnjaka odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih djela i da se maloljetniku odredi privremeno smještanje u ustanovu socijalne zaštite. – saopštilo je čakovečko tužilaštvo.

Istražni sudija Županijskog suda u Varaždinu prihvatio je navedene prijedloge i odredio pritvor punoljetnim okrivljenima, a maloljetnom navedenu privremenu mjeru.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije