Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NAPAD NA NIKŠIĆKOG BIZNISMENA Oglasio se Davidović koji je ranjen ispred hotela

Hronika
Autor:

Foto: youtube/TV Kopernikus/screenshot

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović(62) koji je sinoć ranjen iz snajpera dok je ispred hotela “Kraun plaza” u Beogradu bio sa vladikom Joanikijem, poručio je da se dobro osjeća.

– Dobro sam! Hvala svima na ogromnoj podršci – kazao je Davidović.

Podsjetimo, napadač je iz snajpera Davidovića ranio u ruku, a prema informacijama pojedinih medija, ranjeni nikšićki biznismen je privatnim vozilom prevezen u privatnu zdravstvenu ustanovu.

Kako je saznao Blic, na Novom Beogradu pronađen je zapaljen automobil marke “reno” u kom se nalazio snajper za koji se vjeruje da ga je napadač koristio pri ranjavanju Davidovića.

Prema pisanju crnogorskih medija, Miodrag Daka Davidović prethodnih godina bio je zainteresovan za bavljenje politikom. Prije dve godine prodao je benzinsku pumpu u Nikšiću i planirao da se povuče iz što više poslova koja je započeo u Crnoj Gori. Pored benzinske pumpe, Davidović se bavio i proizvodnjom alkoholnih pića, kao i građevinskim poslovima.

U vlasništvu Davidovićeve kompanije “Neksan” bio je i budvanski hotel “Admiral” kojeg je u zapuštenom stanju prije dvije godine kupila od ruske Metropol grupe.

(Novosti)

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO