Banjaluka

NAPETO ISPRED "KAJAK TERASE" Stanivuković: Imamo one koji se bore protiv kriminala i one koji brane kriminal (VIDEO,FOTO)

Imamo one koji se bore protiv kriminala i one koji brane kriminal, rekao je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković na mjestu objekta “Kajak terasa”, preko puta kojeg je najavio izgradnju parka, koji će, prema njegovim riječima, biti simbol borbe protiv korupcije.

NAPETO ISPRED "KAJAK TERASE" Stanivuković:  Imamo one koji se bore protiv kriminala i one koji brane kriminal (VIDEO,FOTO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Događaju prisustvuje veliki broj građana koji podržavaju Stanivukovića, ali okupili su se i oni koji se protive njegovim ciljevima.

– Svaka borba ima svoj otpor. Poslao Mile svoje radnike da ga brane, ako je toliko hrabar što nije došao kao ja – kazao je Stanivuković, nakon čega je pozvao policiju da djeluje.

Prema riječima brojnih okupljenih, ali i gradonačelnika Stanivukovića, ovom otporu se protive aktivisti SNSD, koji su stali ispred bagera.

– Sada ćemo vidjeti da li će doći policija da otjera ove ljepotane. Niko nema pravo da remeti gradnju na gradskoj imovini – kazao je Stanivuković.

Stigao bager i počelo kopanje

Na mjesto na kojem je u planu izgradnja parka, dovezen je jedan bager.

Stanivuković je poručio da je volja naroda opet pobijedila.

– Ovdje će da bude prvi park koji smo posvetili borbi protiv kriminala, korupcije i nepotizma. Biće prekoputa “Kajaka” jer smo ih pobijedili – kazao je on i poručio da su investitori ovog parka građani.

– Udaramo u njegove kumove, sestriće i druge tajkune za jaču Banjaluku – kazao je on.

Dodao je da će uslijediti tri koraka prije izgradnje ovog parka.

Загријавамо багере за коначан чин.Рушењем "Кајака" градимо темеље правне државе, снажније од било ког појединца.💪Пратите УЖИВО!

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Friday, May 28, 2021

– Prvi je moj dolazak ovdje, drugi je taj da će ovdje biti izložba za građane na kojoj će biti predstavljena njihova imena i koliko su ukrali, a treći će biti moj dolazak i rušenje – kazao je on.

Dodao je da će u utorak izdati rješenje o rušenju “Agapea”.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Na mjesto događaja, stigla je policija.

FOTO:  SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Bager je počeo kopati.

Podsjetimo, slučaj “Kajak terase” privukao je veliku pažnju jer se radi se o nelegalnom objektu izgrađenom na gradskom zemljištu.

Prihvati notifikacije