Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NAPORNA SAM, NE PRATI ME” Kćerka Mustafe Nadarević NASLIJEDILA HUMOR od oca (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Nana Nadarević (32) kćerka je Mustafe Nadarevića. Osim nje, glumačka zvijezda ima još dvoje djece. Starija kćerka Nađu, istoričarka umjetnosti, s majkom Jasnom, Mustafinom prvom suprugom, živi u Americi.

Iz drugog braka, sa Slavicom, Nadarević uz Nanu ima i sina Ašu.

Nana živi u Zagrebu i po zanimanju je PR. Veoma je aktivna na Instagramu, gdje ima više od 14.000 pratilaca. Očigledno je naslijedila očev smisao za humor, jer je opisujući sebe na ovoj društvenoj mreži napisala: Jako naporna osoba, don't folow (ne prati me).

Nana je veliki zaljubljenik u putovanja, a slike redovno dijeli s pratiocima na Instagramu. Posljednja odrednica bila joj je Turska, a scene putovanja objavila je na Instagramu. S njom je redovno i njen dečko Silvije Pleština.

A Mustafa Nadarević jednom je prilikom objasnio kako su njegova djeca dobila imena:

– Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO