Zabava

"Napravio bih Ani još jedno dijete" Rasta progovorio o odnosu sa bivšom

Reper Stefan Đurić Rasta, koji uskoro dobija nanogicu, otkrio je koji su mu planovi kada je karijera u pitanju, ali se osvrnuo i na odnos sa bivšom suprugom, pjevačicom Anom Nikolić, sa kojom bi, kako kaže, imao još jedno dijete.

"Napravio bih Ani još jedno dijete" Rasta progovorio o odnosu sa bivšom
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Iskren da budem, sada je već izvjesno da ću uskoro dobiti nanogicu, kada dođe do toga život će mi se totalno promijeniti. Trudim se da završim sve obaveze s tim da imam malo vremena – iskreno je rekao Rasta i otkrio šta će se najviše u njegovom životu promijeniti tokom izdržavanja kazne kućnog pritvora, prenosi Blic.

– Vjerovatno neću moći da pravim koncerte, ali moći ću da stvaram muziku, a meni je to najbitnije – ispričao je on i dodao da iako neće biti nastupa njegova finansijska situacija neće biti ugrožena.

– To što ne nastupam neće ugroziti moju finansijsku situaciju. Dugo sam na javnoj sceni, jako dobro zarađujem i umijem da raspolažem novcem. Iskreno, radovao sam se pauzi i prijao mi je period bez nastupa jer sam više uspio da se posvetim sebi i stvaranju muzike – rekao je on i otkrio kako se slaže sa bivšom ženom kada je roditeljstvo u pitanju.

– Ana i ja imamo veoma usaglašen raspored oko čuvanja Tare. Trudimo se da se prilagodimo obavezama, ali jako se dobro dogovaramo – ispričao je Rasta i prokomentarisao svjetski trend prema kojem bivši supružnici prave decu iako nisu zajedno.

– Pa mislim da još nismo toliko poludili da pravimo dijete, a nismo zajedno, mada nikad se zna. Ispadaju nam lijepa djeca, a i dobri smo u roditeljstvu, tako da, ko zna, moguće je da će doći i do toga da imamo još jedno dijete – priznao je reper, te otkrio na koga liči kćerkica.

– Čini mi se da Tara više liči na Anu, iako dosta ljudi govori da liči na mene i da ima moj karakter. To se naravno kod djece mijenja, još je mala. Ne bih volio da bude tvrdoglava kao ja, volio bih da bude smirenija.

Reper se osvrnuo i na nove pjesme njegove bivše supruge i otkrio da su, iako nisu uspjeli u braku, u izuzetno dobrim odnosima te najveća podrška jedno drugom.

– Pratim Anin rad, sviđa mi se njena nova pjesma i podržavam je u svemu. Snimio bih rado duet sa njom, ali nismo pričali o tome – objasnio je Rasta.

Prihvati notifikacije