Zabava

“NAROD JE REKAO SVOJE" Prvi intervju pobjednice Zadruge 6 Aleksandre Nikolić (VIDEO)

Aleksandra Nikolić pobijedila je u "Zadruzi 6", a pred kamerama Blica dala je prvi intervju po proglašenju pobjednika.

Aleksandra Nikolić, pobjednica "Zadruge 6"
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Preplavljena sam emocijama! Majka me je grlila, ne znam više ni šta mi je rekla… (smijeh) Pokušavali su da me ospore na raznorazne načine. Narod me je nagradio. Svadba sa Filipom? Moramo da se dogovorilo kad će – rekla je Aleksandra Nikolić sa osmijehom na licu.

Spomenula je i majku Slovenku i bivšeg dečka Dejana Dragojevića, pobjednika prethodne sezone “Zadruge”.

– Bila sam iskrena i transparentna. Znam zašto je mama uzdržano komentarisala vezu sa Filipom, al’ ima vremena, pričaćemo. Ne plašim se susreta sa Dejanom, krenula sam svojim putem, želim mu sreću – istakla je Aleks.

Aleks su obavijestili da je Filip Car video njen snimak kojem razmjenjuje nježnosti sa Zvezdanom Slavnićem, pa je to i prokomentarisala, te navela da će zarađivati od TikToka.

– Filip je video snimak sa Zvezdanom? Ja sam njemu sve to rekla, mirna sam. Vidjeću na šta ću potrošiti nagradu, na nešto korisno sigurno. Biću mirna kad obezbjedim svoju porodicu, to je istina. Razmišljam o društvenim mrežama, što da ne, TikTok, sve… – dodala je pobjednica “Zadruge 6”, a spomenula je i Anu Ćurčić i odlazak u Crikvenicu, rodno mjesto njenog dečka.

Pročitajte još

– Sada o Ani mislim sve najbolje. Ovo je jedan prelijep trenutak, sve najbolje o njoj. U Crikvenicu idem uskoro, čim završim obaveze u Beogradu. Biće i upoznavanja porodica, desiće se sve vremenom – navela je Aleksandra, a cijeli intervju pogledajte u videu.

Podsjetimo, drugoplasirana u superfinalu bila je Ana Ćurčić, dok je treće mjesto zauzeo Bilal Brajlović, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije