Politika

"Narodu ne treba vođa čiji pacijenti iskaču kroz prozor" Drinić tvrdi da Đajić "kandžija" državne službenike da ruše Stanivukovića

Poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić oštro je kritikovao inicijativu predsjednika Gradskog odbora SNSD Banjaluka, Vlade Đajića, za opoziv gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Nebojša Drinić
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Najnoviji performans Vlade Đajića o opozivu gradonačelnika postaje tragikomičan. Pokušavajući da se sakrije iza naroda navodi da su za opoziv nezadovoljni građani u koje je svrstao zaposlene u republičkim ustanovama koje “kandžija” da moraju da dolaze na skupove, potpisuju peticije i slično – saopštio je Drinić.

Kako kaže, maske su odavno pale, Đajićevih poslušnika je sve manje, kao i političkih marioneta.

Smatra da narod, kada želi nekoga da smjeni sam izađe na ulice. Ne treba mu “vođa čiji pacijenti iskaču kroz prozor jer boravak u bolnici na čijem je čelu vrijeđa i dostojanstvo”.

Pročitajte još

– Doktor Đajić nema kad da liječi pacijente jer mora da organizuje zabave, okuplja pjevaljke, starlete i poziva na opoziv gradonačelnika koji pokušava od Banjaluke da napravi evropski grad, prvog koji je obezbjedio besplatne udžbenike, besplatne građevinske dozvole, besplatan prevoz, pomoć višečlanim porodicama – navodi Drinić.

Dodao je da Đajić i njegovi politički drugovi, klimači glavom, sabotiraju sjednice Skupštine i obaraju sve odluke koje građanima Banjaluke treba da omoguće lakši i bolji život.

– Iako se mnogi ismijavaju sa Đajićevim potezima i ponašanjem, njegovo djelovanje je sve tužnije jer nije ni svjestan da poziva na utakmicu u kojoj bi jedini sigurni gubitaš bio on – istakao je Drinić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu