Svijet

“Naš dječak je izgubio bitku za život" Mališanu pozlilo u vrtiću, šest dana nakon toga preminuo

Devetomjesečna beba Oliver Stiper preminuo je u bolnici u Kentu, šest dana nakon što mu je pozlilo u vrtiću.

“Naš dječak je izgubio bitku za život" Mališanu pozlilo u vrtiću, šest dana nakon toga preminuo
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

U međuvremenu su vlasti u Kentu privremeno zatvorile vrtić, u kom je dječaku pozlilo, iz bezbjednosnih razloga.

Prema nezvaničnim informacijama, dijete je u vrtiću počelo da se davi, ali nije poznato šta je dovelo do toga.

–  U toku je istraga koja će pokazati da li je vrtić prekršio standarde koji su možda doveli do smrti devetomjesečne bebe. Dok se istraga ne završi, vrtić će biti zatvoren  – saopšteno je.

Pročitajte još

Veliki broj ljudi počeo je da se okuplja ispred vrtića ostavljajući poruke i igračke u znak sjećanja na preminulog dječaka. Od njega su se dirljivom porukom oprostili i roditelji Zoi i Luis na Fejsbuku, prenosi Mirror.

– Naš dječak, centar našeg svijeta, na žalost je izgubio bitku za život. Umro je mirno na našim rukama – napisao je njegov otac na Fejsbuku.

Oni su u objavi dodali da su blagosloveni što su njegovi roditelji.

– Unosio nam je radost i sreću u život svakog sekunda od kako se rodio. Žao nam je što duže nismo mogli da uživamo u njegovom osmijehu, dao bih sve da još jednom čujem njegov glas – napisao je nesrećni otac.

Porodica i prijatelji počeli su na jednom sajtu da prikupljaju novac za porodicu, kako bi im malo olakšali predstojeće dane.

– Ovo je za Zoi i Luisa, želimo da im damo više vremena da ožale svog sina ne razmišljajući o finansijama – rekao je jedan prijatelj, prenosi Telegraf.

Prihvati notifikacije