Politika

“NASTAVAK USPJEŠNE SARADNJE ZA DOBROBIT NAŠEG NARODA” Dodik čestitao Brnabićevoj izbor za premijera Srbije

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Ani Brnabić ponovni izbor za predsjednika Vlade Srbije i istakao da je snažna i ekonomski stabilna Srbija od posebnog značaja ne samo za Republiku Srpsku, već i za cijeli region.

“NASTAVAK USPJEŠNE SARADNJE ZA DOBROBIT NAŠEG NARODA” Dodik čestitao Brnabićevoj izbor za premijera Srbije
FOTO SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Dodik je izrazio uvjerenje da će Brnabićeva svojim predanim radom, što je pokazala u prethodnom mandatu, i opredijeljenošću za snažan razvoj svoje zemlje doprinijeti daljem afirmisanju Srbije na unutrašnjem i međunarodnom planu.

– Srbija je postala nezaobilazan politički faktor u regionu, Evropi i svijetu, što je od velikog značaja i za nas u Republici Srpskoj i BiH. Uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju i razvijati još bolje međusobne odnose za dobrobit našeg naroda – istakao je Dodik u čestitki.

Srpski član Predsjedništva BiH izrazio je opredjeljenje za uspješnom saradnjom sa Srbijom, te nastavak rada na realizaciji započetih zajedničkih projekat i pokretanje novih za dobrobit i prosperitet stanovnika Republike Srpske, Srbije i BiH, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.