Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NAVUKAO JE KAO MLADU MAJMUNICU” Anabela ne krije bijes koji osjeća prema Luni i Marku

Zabava
Autor:

Foto: Snežana Krstić, Dušan Milenković, Milan Ilic/RAS Srbija

U ranim jutarnjim satima u izolaciji Anabela Atijas i Gagi Đogani popričali su o svemu što se desilo kako tokom emisije “Pitanja gledalaca”, tako i u danima iza njih.

Neće da prizna zašto laže i šta je vidjela! Navukao je kao mladu majmunicu! Ti si joj bio kriv, neće da prizna, lažov! – pričala je Anabela.
– Što sam joj ja bio kriv? – upitao je Gagi.

– Što si je podržao, što si rekao da ima ljubavi u vazduhu, što je nisi osudio! Kako ti da znaš što su se oni pomirili napolju i kakav oni dogovor imaju i šta su se dogovarali, od svih je sakrila, napravila nas majmunima. I da mi je rekla napolju, sigurno se ne bih složila, to pomirili se ili ne, posvađale bi se na sat vremena, nego je napravila od mene budaletinu, ja nisam ni znala šta se dešavalo.

Trčala sam po bolnicama i za mene, i za Andreja, da bi oni mene upetljali da sam ja njima branila da budu u vezi. Eto, baba joj smetala da budu u vezi, koja se nalazi u Švedskoj, kojoj se nikada ne javljaš na telefon. Onda dođe i priča kako plaća Nini školu, lažov, ona nas izdržava, marš, lažovu! Nametnula sam joj dug da zna gdje je bila, nekretninu koja raste iz sata u sat, treba da bude srećna kakav stan ima. Zamjera što joj stan nema terasu. U A bloku! To je penthaus! Sad se kula gradi bez terase, šta to znači sad da stan ne valja? Samo da si je vidio na šta je ličila dok je bila sa njim, ugojila se, u svakom Paparaco lovu, ne drže se za ruke, ma užas! Ermina je meni rekla da je tebi rekla da se neće mješati, a ustvari si joj to ti rekao.

Ne može ona da se miješa, Luna je naša kćerka! Ko nju više uzima za ozbiljno. Lijepo je Mića rekao šta je ona, ali ja to poštujem. Sve dok jedeš i piješ sa njom ti joj daješ kredibilitet, isto tako i Marku – rekla je Anabela, piše Expresstabloid.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO