Društvo

"NE BRINI SE SESTRO..." Zbog odgovora ovog UČENIKA smije se CIJELI BALKAN (FOTO)

Fotografija zadatka jednog osnovca koji je opisao svoju sestru u samo jednoj jedinoj riječi, postala je pravi hit na društvenim mrežama i to ponajviše zbog njegovog viđenja šta za njega predstavlja sestra.

"NE BRINI SE SESTRO..." Zbog odgovora ovog UČENIKA smije se CIJELI BALKAN (FOTO)
Foto: RAS Srbija

Fotografija koja je objavljena na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, dobila je više od pet hiljada lajkova, a izazvala je i nekoliko hiljada komentara i to ponajviše što ljudi ispod posta teguju braću i sestre. Naime, u zadatku u kojoj je svakoj imenici trebalo da se dodaju opisni i prisvojni pridevi, učenik je kod primera “sestra” napisao krakto i jasno glupa.

🤣

Posted by Dnevna doza prosječnog Dalmatinca on Monday, November 11, 2019

U komentarima ispod objave, pratioci stranice su uglavnom komentarisali kako razumiju osjećanja učenika, pošto su i sami imali situacije u kojima baš i nisu pretjerano voljeli svoje sestre i braću.

– Mora da je veče prije bio rat u sobi – bio je jedan od komentara koji je pobrao najviše lajkova, te i opisao moguće i vjerovatno svađom izazvane emocije kod ovog učenika, a koji je mnoge podsjetio perioda kada ima je najveći problem u životu bila svađa sa ukućanima.

– Ne sekiraj se sestro… Sve to kasnije dođe na svoje – poručuje joj jedan od braće koji je kasnije, kao i sva ostala braća, naučio svoju lekciju.

– Kad naraste biće sestro najdraža i najpametnija spasavaj – poručuje joj drugi brat, dok sestre mahom pitaju braću da li su ovo njihovi kontrolni zadaci.

(Blic)