Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NE IGRAJTE SE VATROM Pripadnici ova četiri horoskopska znaka su OPASNO LJUBOMORNI

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Ljubomora je u svakoj vezi normalna pojava, no samo kada je u određenim granicama. Intenzitet ljubomore razlikuje se od osobe do osobe, no zavisi i o horoskopskom znaku. Sljedeći znakovi slove za najljubomornije partnere.

Ribe

Ribe su u vezi neprestano ljubomorne. One imaju najveći strah od napuštanja pa si često umišljaju neke stvari koje se ne događaju. Ako im nešto postane sumnjivo, spremne su i špijunirati partnera kako bi vidjele o čemu se radi.

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije najteže kontrolišu ljubomorne ispade. Vrlo su posesivne i ne vole kada se njihova bolja polovina nalazi u društvu suprotnog pola kada oni nisu prisutni.

Lav

Najveći egoisti, Lavovi, nikada ne vole biti van centra pažnje. Oni vrlo lako mogu postati ljubomorni i na vašu najbolju prijateljicu ako joj pridajete previše pažnje.

Ovan

Ovnovi slove za opsesivno ljubomorne osobe. Ako mu niste vaš cijeli dan prepričali do posljednje sitnice i otkrije da ste nešto zatajili, pa čak i slučajno, Ovan će se stravično naljutiti i izazvati veliku svađu.

(Index)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO