Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NE KRIJEM SARADNJU” Dodik poručio da sa Mićićem dogovara ZAJEDNIČKO DJELOVANJE

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Predsjednik SNSD Milorad Dodik rekao je nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD da ova stranka ne krije moguću saradnju sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem i njegovim saradnicima.

– Sa Mićićem i njegovim saradnicima tražimo način zajedničkog djelovanja u Bijeljini – rekao je Dodik.

On je rekao da je Izvršni komitet partije obavio konsultacije sa rukovodstvom preduzeća “Autoputevi Republike Srpske” u vezi sa izgradnjom auto-puteva, te najavio da će u narednom periodu razgovarati i sa čelnicima “Puteva”, “Gas-resa” i “Elektroprivrede” o realizaciji strateških projekata.

– Vlast u Republici Srpskoj je prošle godine funkcionisala dobro, uspjeli smo da bude konstituisana vlast na nivou BiH, ali se uvijek nešto uslovljava i nema suštinskih odluka koje bi mogle da pomaknu stvari sa mrtve tačke – rekao je novinarima Dodik, nakon proširene sjednice Izvršnog komiteta SNSD.

On je istakao da su razmatrani i stanje u Prijedoru, Gradišci i Kozarskoj Dubici kako bi bili sačinjeni planovi za ispunjavanje osnovnih obaveza i lokalne izbore.

Dodik je rekao da je razmatrana i kadrovska politika unutar SNSD, jer se želi na novi način pristupiti upravljanju ljudskim resursima.

On je dodao da žele modernizovati upravljanje cjelokupnim društvom, a prvi cilj u ovom procesu jeste reforma obrazovanja.

(Srna, RTRS)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO