Zabava

NE MARI ZA KRITIKE Ovakvo izdanje KOLUMBIJSKE BOGINJE niko nije očekivao (FOTO)

Čak i kad izgledate kao kolumbijska boginja Sofija Vergara koja zbog svoje prirodne ljepote i tijela iz snova može da nosi šta god poželi, 47-godišnja glumica ne može da se pohvali dobrim stilom.

NE MARI ZA KRITIKE Ovakvo izdanje KOLUMBIJSKE BOGINJE niko nije očekivao (FOTO)
Foto: sofiavergara/ screenshot Instagram

Rijetko kada svojim stajlingom Sofija oduševi modne kritičare koji joj najčešće zamjeraju njenu strast prema cipelama s platformom koje su davnih dana izašle iz mode, ali lijepa glumica ne mari za kritike i uvijek nosi isključivo ono u čemu se osjeća dobro.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Na holivudskoj premijeri filma “Jay & Silent Bob Reboot” glumica je na prvi pogled odavala utisak kao da je konačno savladala modna pravila, ali već na drugi pogled sve je palo u vodu.

Odličnu malu crnu haljinu midi kroja sa srcolikim dekolteom koji savršeno pristaje njenoj figuri pješčanog sata, Vergara je upropastila izborom modnih dodataka.

Vergari bi oprostili to što je i ovog puta odabrala sandale s platformom, da nije prekršila jedno od najvažnijih modnih pravila. Crne hulahopke u kombinaciji sa sandalama nikada nisu i nikada neće biti prihvatljive, a ovo modno pravilo zna gotovo svaka obična žena kojoj je stalo do lijepog odjevanja.

Čipkani negliže i gaćice koje se provide nećemo ni komentarisati. Sofija, ovo nije dobro!

(Žena Blic)