Zabava

"Ne mogu da joj oproste svu bruku i sramotu" Anđela sa porodicom provela manje od 24 časa, odmah se vratila Zvezdanu (VIDEO, FOTO)

Iako svoju porodicu nije videla 10 mjeseci, Anđela Đuričić je kod njih u Crnoj Gori provela nepuna 24 časa, nakon čega se odmah vratila u Beograd.

Anđela Đuričić
FOTO: ANDJELAADJURICICC/INSTAGRAM SCREENSHOT

Anđelu je, naime, prilikom dolaska na aerodrom dočekao brat, a sutradan je pokazala kako se provodi sa drugaricom i pije koktele pored plaže.

Iako se trudila da pokaže da uživa u svom rodnom gradu, čini se da komšije i dalje ne mogu da joj oproste svu bruku i sramotu.

Anđela Đuričić
FOTO: ANĐELA ĐURIČIĆ/TIKTOK SCREENSHOT

Na pomen njenog imena, komšije su navodno okretale glavu i odmahivale rukom. Samo je jedan mladić rekao da nije čak ni znao da se vratila iz Beograda.

– Ne, nisam je vidio. Nisam ni znao da je tu, niko ništa ni ne zna. Nemam šta tu da komentarišem, stvarno – kazao je ljubazni mladić.

Podsjetimo, Anđela se video snimkom oglasila iz porodične kuće.

– Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano. Evo vidite kako izgleda moja kuća o kojoj se pisalo – tvrdila je Anđela u snimku koji je podijelila.

Pročitajte još

Đuričićeva je veliku pažnju privukla vezom sa Zvezdanom Slavnićem, koji je u tom trenutku bio u vezi sa nevjenčanom suprugom Anom Ćurčić, prenosi Blic.

Anđela i Zvezdan su se, po napuštanju Zadruge, uselili u stan u Novom Beogradu, u kojem živi Zvezdanov otac Zoran Moka Slavnić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije