Zabava

"Ne mogu me naterati da se oženim" Šarmantni zavodnik upoznao slavnu glumicu sa roditeljima

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković dvije i po godine su u skladnoj vezi, a o svom odnosu ne žele da govore u javnosti.

"Ne mogu me naterati da se oženim" Šarmantni zavodnik upoznao slavnu glumicu sa roditeljima
FOTO: V. SPORČIĆ/RAS SRBIJA

Prošle godine se, upravo iz tog razloga, nagađalo da je glumački par odlučio da se rastane, međutim Zagrepčanin i talentovana Beograđanka nastavili su da se vole kao prvog dana.

Ljeto provode radno, a kako je vrijeme festivala ne preskaču da nove filmove pogledaju zajedno, dok kada god imaju malo slobodnog vremena nastoje da otputuju na hrvatsko primorje. Spekuliše se da su ovog ljeta na putu do mora Jovana i Bogdan po prvi put zajedno svratili do njegovih roditelja, a priča se i da je susret protekao odlično.

Milka i Šimun navodno su lijepo prihvatlili 10 godina mlađu izabranicu svoga sina, a nisu preskočili da ih upitaju kada će svoju vezu popeti na viši stadijum.

Goran je ranije isticao da mu majka i otac često dosađuju na tu temu jer bi voljeli da dobiju unuke, ali da ga ni na šta ne tjeraju, samo su radoznali.

– Ko mene može natjerati da se ženim, nismo mi takva familija. Niko me inače ne može natjerati ni na šta, ali oni svakako to žele. Pitaju me sine kad ćeš se smiriti, ali ja ne odgovaram na to. Imam te želje, takve romantične, ali vidjećemo. Daj bože zdravlja prvo -kazao je glumac.

Goran Bogdan i Jovana Stjiljković odavno su otpočeli zajednički život u Beogradu, a Zagrepčanin voli da se pohvali da ima tri doma u tri grada.

– Srećan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovdje i volim ovaj grad i Beogađane. Srećan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoj dom. Imam krevet svuda i to mi je prelijepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrimim imam osjećaj da me tjera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakovanje, sve držim u gepeku u kolima i onda samo uzmem šta mi treba -govorio je on, piše Blic.

Prihvati notifikacije