Zabava

Ne može bez Viki: Marko Osmakčić objavom zbunio sve na mrežama (FOTO)

Osmakčić je napustio "Zadrugu" kad je njegova porodica lažirala smrt njegovog oca Franja, a Marko je nakon izlaska postao jako aktivan na društvenim mrežama.

Ne može bez Viki: Marko Osmakčić objavom zbunio sve na mrežama (FOTO)
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOOT

Marko Osmakčić je čak govorio da je Viktorijina trudnoća bila lažna i da mu je sve smješteno kako bi ga neprestano dovodili do ludila.

Ipak, Markova nova objava na Instagramu zbunila je mnoge, a neke čak i navela na to da se zapitaju da li se zadrugar možda pokajao, te da mu je Viki i dalje non-stop u glavi.

– Naš odnos je bio rolerkoster. Strašno, ali u isto vrijeme uzbudljivo i jako. Ko jednom iskusi tako nešto ne pristaje na običnu vožnju autićima na ringišpilu – napisao je Osmakčić.

FOTO: MARKOOSMAKCIC / INSTAGRAM / SCREENSHOT
FOTO: MARKOOSMAKCIC / INSTAGRAM / SCREENSHOT

Pročitajte još

Viki je s druge strane u “Zadruzi” otkrila kako se osjeća.

– Loše sam… Ja mislim da on sebi treba da iskopa rupu, tamo je mjesto kukavicama. Ostavio me je samu da odlučujem. Što se mene tiče on za mene više ne postoji. Neka promijeni lični opis ili državu… Mene bi bilo blam da se poslije svega oglašavam i komentarišem. On mene pokušava da isponižava, a to sve radi sebi. Ja sam se dosta isponižavala, njegove riječi mi više ništa ne znače – kazala je ona sinoć, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije