Sudbine

"Ne možemo opisati kako se osjećamo" Roditelji Marijane iz Velikog brata sumnjaju na najgore, agonija traje već 4 mjeseca

Marijana Seifert, bivša zvijezda i pobjednica rijalitija “Veliki brat”, nestala je još krajem aprila ove godine, a potraga za njom još uvijek traje.

"Ne možemo opisati kako se osjećamo" Roditelji Marijane iz Velikog brata sumnjaju na najgore, agonija traje već 4 mjeseca
FOTO: VELIKI BRAT/YOUTUBE/SCREENSHOT

Njena sestra Maja Kovačević, koja je nedavno ušla u rijaliti šou Zadruga, već se ranije oglasila za medije i rekla da smatra da nestala Marijana više nije među živima.

– Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno saznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti – rekla je ona.

Sad su o kćerinom nestanku prvi put javno progovorili Majini i Marijanini roditelji, Ivo i Gordana Kovačević koji su razgovarali s novinarkom emisije “Provjereno”.

– Ne mogu vam opisati kako se osjećam. Četiri mjeseca da ja nemam pojma gdje je moje dijete, kakva je njena sudbina. Ovu agoniju koju mi proživljavamo, ne želim niko da je doživi. To je nešto najgore, najstrašnije što čovjek može doživjeti – rekla je Gordana, piše Slobodna Dalmacija.

– Niti mira u kući, niti mira u srcu. Ništa mi ne pričinjava zadovoljstvo nikakvo. Spavam dva sata po noći, društvo izbjegavam. Moja supruga nije izašla iz kuće dva i i po mjeseca, jednostavno vrata nije napustila – dodao je Marijanin otac Ivo.

FOTO:  ZORAN LONČAREVIĆ, SCREENSHOT/RINGIER
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ, SCREENSHOT/RINGIER

– Samo da je pronađem. Ona je moje dijete, kakva god da je, ona je moje dijete – dodala je Marijanina majka kroz suze.

Reporterka je razgovarala i sa svjedocima koji su nestalu Marijanu vidjeli među zadnjima, a neki od njih tvrde da izjava njenog supruga Karla, koji je ranije za Slobodnu Dalmaciju rekao da je suprugu zadnje vidio oko ponoći te noći kad je nestala, nisu tačne.

– Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće – rekao je tad Karlo.

Međutim svjedoci koji su sad progovorili tvrde suprotno.

– Ako je stvarno istina da je suprug dao izjavu da su u ponoć legli, to je laž. Ona je u ponoć bila sa mnom – rekao je jedan od svjedoka.

Pročitajte još

– Oko devet je došla na posao. Radila je smjenu do nekih 3. Poslije je otišla u obližnji kafić na kafu. Sa kafe je prešla na alkoholna pića. Bila je u društvu jedne osobe, prijatelja, poznanika – tvrdi drugi svjedok.

Marijana se, navodno, u lokalu zadržala do kasnih večernjih sati, a jedna žena koja se njoj i prijatelju pridružila oko, kako kaže, osam uveče, a zatim su nastavili druženje u njenom domu.

– Kada sam je vidjela, ona je pila duple džin-tonike. Već je tada bila u vidno alkoholisanom stanju. Nakon toga smo otišli kod mene. Sve troje smo otišli zajedno. U stanu smo sjedili, sve je bilo ok. Ona je bila vesela, pjevala je – ispričala je za Provjereno.

Navodno joj je Marijana pokazala poruku koju joj je poslao suprug.

– U poruci je pisalo da, naravno, ima pravo popiti kafu gdje hoće i s kim hoće i koliko hoće i da mu je žao zbog njegove reakcije, ali ja ne znam koja je bila reakcija – rekla je i dodala da je Marijanu suprug i zvao.

– Pitala ga je gdje je on bio kad je njoj trebalo i to je spomenula nekoliko puta i rekla da je pusti na miru i da ona neće doći kući, da se boji. Počela je plakati i poklopila slušalicu. Nije rekla čega se boji, bila je u jako alkoholisanom stanju – dodala je, a zatim ispričala da je oko tri ujutro zamolila prijatelja da Marijanu odveze kući taksijem.

– On me je nazvao u 3:15 kada je ona izašla van iz taksija. Nazvao me je da mi kaže da ju je ostavio pred zgradom i da je on taksijem dalje otišao doma. Pričali smo sve dok je otišao do kuće – zaključila je.

FOTO: FOTO: RTL/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: FOTO: RTL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Marijanina majka Gordana ispričala je da ju je iduće jutro nazvao Marijanin suprug Karlo koji im je saopštio da je Marijana nestala i da je njena torbica pronađena na Mostu mladosti, a rekao im je i da je kući stigla oko tri ujutro, a zatim promijenila obuću i ponovo otišla.

Kasnije je, tvrdi Marijanin otac Ivo, promijenio priču.

– Poslije četiri dana rekao je da su sjedili za stolom i 15 minuta pričali. Uobičajeno. Ja znam kakav je njihov odnos bio već od Nove godine. Bili su pred razvodom, imali su problema međusobno – rekao je on.

Roditeljima je policija, tvrde, prepričala sadržaj snimaka nadzornih kamera, ali dok traje istraga nisu im dopustili da ih pogledaju. Na snimkama je, ispričali su, vidljivo da je Marijana išla sama, a navodno ni kasnije niko nije došao za njom.

– Čak mi je rekao jedan inspektor da imaju svjedoke. Kažu da je to bio neki avanturista iz Belgije, navodno na drugoj strani pod mostom da je spavao, da je čuo krik i pljus. Ko to kriči kad se baca sam. Jesu li uzeli njegovu izjavu ili su smatrali da je ona nebitna, to ne znam. Ja samo, poznajući moje dijete, sumnjam da bi ubila samu sebe. Ona je ili pod nekom prijetnjom bila ili je odvedena ili dotjerana pred zid prijetnjama – zaključio je Ivo Kovačević.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije