Kultura

"Ne osjećam se dobro" Glumica Brankica Sebastijanović rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada otkriva zbog čega je to tako (FOTO)

Glumicu Brankicu Sebastijanović publika nema prilike mnogo da gleda na malim ekranima jer, kako kaže, pažljivo bira uloge.

"Ne osjećam se dobro" Glumica Brankica Sebastijanović rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada otkriva zbog čega je to tako (FOTO)
FOTO: RAS SRBIJA

Iako se mnoge njene kolege prije opredijele da se nađu na velikom platnu, ne mareći koja uloga je u pitanju, Brankica je sušta suprotnost.

– Malo sam više u pozorištu nego na televiziji pa se zato stiče takav utisak. To je individualna odluka. Treba biti iskren prema sebi. Pogrešno je ako ne slušamo osjećaj i radimo nešto preko volje. Sama sa sobom sam to nekako raščistila. Odlučila da prosto radim projekte u kojima uživam i u koje ja vjerujem, a ne da pravim kompromise i pristajem da radim nešto samo da bih radila. Ne osjećam se tada dobro, a ima ljudi kojima ne smeta i pronalaze radost i u tome. Ja nisam taj tip i meni to ne prija – iskreno kaže Sebastijanovićeva i dodaje:

– Čovjek treba da bude ono što jeste, a ne da se pretvara da je nešto što nije. Nemam potrebu da se predstavljam nešto drugačije. Bilo kojim poslom da se bavim ja bih se ovako ponašala, nebitno gluma ili neki drugi posao koji nije javan. Ponašam se onako kako se inače ponašam u životu.

Ona otkriva kako to izgleda kada ustane na “lijevu nogu”

– Umijem ja da budem vrlo nezgodna, mrzovoljna i neraspoložena. To najviše mislim da osjete moji najbliži – kaže Brankica.

Mišljenja je da javne ličnosti treba da vode računa kakav sadržaj plasiraju na društvenim mrežama, kao i da oni imaju veliki uticaj na omladinu.

– Apsolutno treba da postoji doza odgovornosti. Samim tim, koliko mi pratilaca nosimo sa sobom, to je već neki uticaj. Neodgovorno je pristupati tome kao da nemaš nikakav uticaj na te mlade ljude. Treba da postoji neka kontrola, jer smo došli do te tačke da su te društvene mreže dostupne svima, a djeca najviše prate – priča Brankica.

Iako je vješto izbjegla pitanje o ljubavnom životu i vjenčanju, otkrila je kako će svom djetetu jednog dana objasniti svrhu društvenih mreža.

– Joj ne znam, to je vrlo nezahvalno. Treba imati neku mjeru, a ne možeš ni dijete da izopštiš, ne može da bude ni dinoaurus u ovom svijetu. Trudila bih se da mu ponudim više opcija, ako je prisutan na društvenim mrežama da vidi da postoji i nešto drugo, neke dobre strane tih mreža. Sam nekako da dođe do tog zaključka, a ne ja da mu govorim šta je dobro – završava Brankica Sebastijanović.

Društvene mreže su zabluda

Glumica plasira prirodnu ljepotu bez puno šminke umjesto fotošopa i besprijekornog izgleda na društvenim mrežama:

– To nije realno i tako treba tome pristupiti. Sve što vidimo na društvenim mrežama nije realno, a nije ni zdravo da misle da je to neki pojam ljepote. Najveći problem je što njima te društvene mreže izgrađuju neki kriterijum koji ne postoji. Djevojčice očekuju od sebe da izgledaju tako, a zapravo to što vide u realnosti nije tako. To je jedna ozbiljna zabluda, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije