Zabava

"Ne postoji niko drugi" Pjevač napustio Bosnu i Hercegovinu, pa sreću našao kraj Amerikanca, ljubav više ne kriju (FOTO)

Fuad Backović Din, pop pjevač porijeklom iz Bosne i Hercegovine, godinama unazad živi u Sjedinjenim Američkim Državama sa suprugom Vilom Firsonom Trećim.

"Ne postoji niko drugi" Pjevač napustio Bosnu i Hercegovinu, pa sreću našao kraj Amerikanca, ljubav više ne kriju (FOTO)
FOTO: WILPHEARSON/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Bosanskohercegovački pjevač proslavio se kolaboracijom sa Anabelom, tada pripadnicom grupe Fanki Dži, ali i učešćem na „Evroviziji“.

Din se nakon boravka u rijaliti programu „Farma“ preselio u Ameriku, gdje je upoznao Vila Firsona Trećeg sa kojim je stupio u vezu, piše Grand.

Redovno objavljuju zajedničke fotke, a veliku pažnju je privukla i Vilova rođendanska poruka za pjevačev 41. rođendan:

– Za najvoljeniju osobu, za osobu sa stilom, darežljivu, zabavnu, najradosniju osobu koju poznajem! Srećan rođendan! Apsolutno ne postoji niko drugi sa kim bih želio da se upustim u ovu divlju vožnju zvanu život. Ti si zaista zvijezda. Nastavi da sijaš. Volim te – napisao je.

Prema pisanjima medija, nakon selidbe, Din je upisao Fakultet modnog biznisa u Milanu, pa je sada njegova profesija dizajniranje tašni.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije