Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NE PRIŽELJKUJEM VIŠE DJECE I MUŽEVA” Nataša Bekvalac otvoreno o svojim osjećanjima (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Promo/RAS Srbija

Pjevačica je predstavila duet “Neprijatelj” sa Magla bendom, i otkrila koliko stihovi imaju veze sa njenim životom.

Nataša Bekvalac kaže da su stihovi zapravo preslikan njen život.

– Pa realni su stihovi zar ne?! Pjesma kaže da si ljubav htio za svoj život cijeli, ne bi mene sreo, nikom ja još sreću nisam donijela. Tako je i kod mene, stvarno. Jeca Trifunović je pisala, a ona zna kako se ja osjećam. Nisam ni sumnjala – rekla je Nataša.

Budući da se bliži kraj godine, Nataša je za “Blic” sumirala njen bilans i ispostavila račun. Od 2019. zahtjeva samo jednu veliku stvar da joj priredi.

– Ništa ja tu ne bih dirala. Sve se izgleda dešava sa razlogom. Godina je bila plodna za mene vrlo, jer sam rodila moju Katju, a završavamo je svi živi i zdravi u porodici, što je najbitnije. U slijedećoj godini želim da napravim jedan veliki koncert kao krunu svoje dosadašnje karijere. Naravno, da prije svega želim da mi deca ostanu tako zdrava, dobra i lijepa, a ostalo neka se dešava kako viša sila kaže. Ne priželjkujem više djece i muževa – zaključila je Nataša, kao i uvijek sa širokim osmijehom.

Provokativne kadrove u spotu novosadska Barbika je odigrala sa Vladanom Savićem, frontmenom “Magla benda”. Spojila ih je, kažu, ludačka energija. Za prvi spot u karijeri, momci su izabrali Natašu Bekvalac iz više razloga. Vladan je za “Blic” ispričao i zašto:

– Nataša je sve nas privukla ludačkom energijom, pored toga što brutalno pjeva i izgleda za 10 plus, na skali od jedan do deset. Mi smo presrećni što je pristala da radi sa nama.

– Kao poznati frik kontrol, zvala sam mnogo puta i noću Vladu dok sve ne utanačimo jer uvijek volim da držim konce u svojim rukama uprkos tome što ludo volim svoje saradnike i u njih imam veliko povjerenje. Možda nekom nešto promakne jer mu dan ili trenutak nije kakav treba, zato sam ja tu da sve pitam i da zajedno nađemo najbolje rješenje – ispričala je plavokosa pop zvijezda.

(Blic.rs)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO