Zabava

"Ne razmišljam da li me vara" Mirka Vasiljević dobila škakljivo pitanje, pa odgovorom ljude ostavila bez teksta

Otkad je javnost saznala za ljubavnu vezu mlade glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića, njihov odnos i detalji iz privatnog života ne prestaju da intrigiraju javnost, čak iako je sve u najboljem redu.

Mirka Vasiljević
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Iako su Mirka i Vujadin godinama unazad u vanbračnoj zajednici i imaju četvoro djece, mnogi su i danas skeptični kada je u pitanju njihova ljubav, s obzirom na to da su oboje veoma mladi.

Glumica je jednom prilikom, tokom gostovanja u jednoj emisiji, dobila škakljivo pitanje, a odgovorom je stala na put svim spekulacijama i provokacijama.

Naime, voditeljka ju je upitala da li razmišlja o tome da li njen izabranik ima drugu ženu pored nje, kao i šta bi radila i da li bi ga ostavila kada bi joj Vujadin priznao da gaji osjećanja prema drugoj ili da ju je prevario.

Nisam nikada o tome razmišljala, razmišljaću ako mi se to desi, ako je to tu ispred mene, ne volim da unaprijed razmišljam, mislim da razmišljanje o tim stvarima, povlači negativne stvari i povlači nesigurnost, samo sa sobom koju imamo, pa i ka tom partneru, pa i on nam djeluje sumnjivo i onda živimo u agoniji bespotrebno – odgovorila je Mirka za “Hajp”, a svi u studiju su ostali bez teksta.

FOTO: MILAN ILIĆ/ RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ/ RINGIER

Vasiljevićeva je potom dodala:

– Ako bi došlo do toga, sjela bih da razgovaram o tome, ne bih imala ispod tepiha brda i planine – bila je izričita glumica i time još jednom dala do znanja da je u njenom braku sve u najboljem redu, kao i da ima povjerenja u supruga.

Podsjetimo, Mirka Vujadin vezu su započeli još i tinejdžerskom periodu 2009. godine. 2011. dobili su prvog sina Andreja, dvije godine kasnije došla je na svijet kćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dijete – sina Mihajla. Sedam godina nakon toga, 2021. godine, par je proširio porodicu za još jednog člana, kćerku Aniku, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije