Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NE STIDIM SE PRIRODNOG IZGLEDA” Muškarci luduju za njom, a sada je pokazala kako izgleda bez šminke (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Z. Ilić/RAS Srbija

Lijepa voditeljka se snimala bez šminke i frizure, pa otkrila da je privatno kao dječačić i u trenerkama, te da se ne libi da baš takva sa sinom ode u igraonicu ili u park.

Harizmatična i lijepa voditeljka “Pinka” Dajana Paunović gledaoce nerijetko ostavi bez teksta svojim besprijekornim izdanjima, međutim, nema problem da pokaže ni kako izgleda bez svog tog glamura. Kako kaže, u danima kada je slobodna ne opterećuje se šminkanjem i sređivanjem, već uživa sa sinom.

Foto: @dajana.paunovic/Instagram/screenshot

– Privatno sam kao dječačić, ne bih izlazila iz trenerki i ne bih se šminkala. Posvećena sam sinu, idemo u igraonice, na Adu i Košutnjak i uvijek sam u prirodnom izdanju. Nisam opterećena time da moram 24 časa dnevno da budem sređena i nikakav problem nemam da se bez trunke šminke pojavim u javnosti. Uvijek njegujem lice i to je neophodno zbog velike količine šminke koju nosim pred kamerama gotovo svakodnevno, smatram da je njega jako bitna. Redovno posjećujem kozmetičara i radim sve potrebne tretmane kako bi mi koža bila u dobrom stanju – kaže Dajana i dodaje da su je oduševili komentari žena na video na kojem je bez trunke šminke.

– I ne možemo svaki dan biti doterane, to je potpuno normalno, ne treba se toga stideti. Svaka žena je nekada u opuštenom izdanju. Tog dana kad sam postavila video na kojem sam sa podočnjacima i bez šminke stiglo mi je toliko pozitivnih komenara i pohvala, ljudi ohrabruju taj potez. Imam i ja dušu, a podočnjaka se ne stidim – kroz osmijeh je zaključila lijepa voditeljka.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO