Zabava

NE UMIJU SA KOLEGAMA Ovim horoskopskim znacima odlazak na posao je totalni stres

Ovi horoskopski znakovi se loše slažu s kolegama na poslu, pa im poslovni odnosi stvaraju stres, a ne veselje.

NE UMIJU SA KOLEGAMA Ovim horoskopskim znacima odlazak na posao je totalni stres
FOTO: SHUTTERSTOCK

Neki kolege s posla doživljavaju kao porodicu i prijatelje i s njima dijele baš svaku sitnicu iz svog privatnog života, dok ih drugi ne doživljavaju baš tako.

Ovan

Ovnovi su veoma ambiciozni i teško odstupaju od svojih stavova i mišljenja pa se zbog toga veoma loše slažu s kolegama. Teško pronalaze zajednički jezik.

Blizanci

Blizanci vole mnogo da pričaju, pa im je zbog toga teško da se suzdrže od širenja tračeva. Zbog toga nisu baš omiljeni među kolegama, a poznati su i po tome što lako zabiju nož u leđa saradnicima.

Lav

Lavovi su veoma dominantni i vole da šefuju, čak i onim kolegama koji su na istom poslovnom nivou kao i oni. Uz to na poslu znaju da budu veoma hladni.

Djevica

Djevice su perfekcionisti i sve mora da bude onako kako su oni zamislili. Na poslu znaju da budu tvrdoglavi i veoma kritični, piše Indeks.

Jarac

Jarčevi su veoma vrijedni pa je mnogima zbog toga s njima teško da rade – oni insistiraju na svemu. Sve mora da se obavi odmah i mora da bude savršeno. Uz to su i veoma takmičarski nastrojeni, što im stvara probleme u odnosima s kolegama, piše b92.net.