Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NE UŽIVAM U SEKSU” Pjevačica šokirala priznanjem i otkrila još ŠKAKLJIVIH DETALJA

Zabava
Autor:

Foto: kaya_ostojic/instagram/screenshot

Kaja Ostojić tvrdi da je frigidna! Atraktivna pjevačica, koja se vratila na scenu pjesmom “Mi čika”, otvoreno priča da seks nije bitan u njenom braku sa svjetski poznatim di-džejom Džuniorom Džekom, s kojim je već osam godina.

– Ja sam frigidna osoba! Možda ljudima djelujem drugačije, vjerojatno misle da ne mogu bez seksa, ali izgled vara! Niti oblačim seksi donji veš, niti koristim pomagala. Dovoljno je samo da budem sa Džuniorom – otkrila je.

Dodaje da nemaju potrebu da se prikazuju po društvenim mrežama.

– Njemu bi bilo drago da ima dijete, ali nije nam se dalo, nismo mogli… Međutim, nismo očajni zbog toga. Shvatili smo da nam nije bilo suđeno – rekla je Kaja i dodala da su pjevačice veoma interesantne za priču o elitnoj prostituciji.

– Vrlo je moguće da mi smješta neki muškarac kojeg sam odbila. Taj će gorjeti u paklu! U našoj kući se ne priča o tome. Kćerka me nikada ništa nije pitala, jer zna da to nema veze s istinom – otkrila je pjevačica i priznala da je imala nepristojne ponude.

– Nekad se okrenem i odem, a nekad moram i fizički da se obračunam. Nekoliko puta sam udarila šamar pojedincima koji su bili nepristojni – priznala je Kaja za Informer.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO