Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NE VIDI DNO U KOJEM PLIVA” Trebinjski odbor SNSD ima BRUTALNU PORUKU za Vukanovića

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Nebojša Vukanović je još jednom pokazao da mu ništa nije sveto i da je zarad bolesnih ambicija spreman da se spusti toliko nisko da ni sam ne vidi dno u kojem pliva, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNSD Trebinje.

– Jadno je i bijedno, Nebojša Vukanoviću, što ne birajući ni mjesto ni vrijeme šalješ poruke mržnje i pokazuješ sopstveni jad i ogorčenost sa najsvetijeg mjesta u Hercegovini, rodne grude Svetog Vasilija Ostroškog i Tvrdoškog – ističe se u saopštenju povodom jučerašnjeg Vukanovićeg neprimjerenog ponašanja i provokacija prilikom posjete premijera Republike Srpske Radovana Viškovića Mrkonjićima, rodnom mjestu Svetog Vasilija Ostroškog.

Iz SNSD Trebinje podsjećaju da je Vukanović juče u Mrkonjićima vrijeđao, prekidao, dobacivao i neprimjereno se ponašao prema delegaciji Vlade Republike Srpske na čelu sa premijerom, umjesto da se pokloni i pomoli, da vjernom hercegovačkom narodu pošalje poruku Hristove ljubavi i poštovanja, sa najsvetije srpske zemlje.

– U pokušaju da poniziš sve Hercegovce i Hercegovinu uspio si samo u jednom – da ogoliš sebe i pokažeš ko si i šta si – prazna ljuštura koja odzvanja. Ali na tvoju praznu zvonjavu već smo oguglali. Poručujemo ti samo jedno – zvoni koliko hoćeš ali se drži dalje od srpskih pravoslanih svetinja i časnih, neukaljanih mjesta. Nisi dostojan – poručili su Vukanoviću iz trebinjskog SNSD.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO