Zabava

"Ne žali pare da sve bude kako je zamislila" Aleks Nikolić iskeširala 10.000 evra za opremanje bebine sobe

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić u osmom je mjesecu trudnoće i sredinom aprila rodiće djevojčicu.

Aleksandra Nikolić
FOTO: ALEX_MIMA_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Iako nije u dobrim odnosima sa ocem djeteta, Filipa Cara, ona sama uveliko priprema sve za dolazak bebe. Kako se navodi, Aleksandra Nikolić je posljednjih nedelja potrošila više od 10.000 evra za opremanje sobe i kćerkicinu garderobu.

Aleks je tokom prvog burnog raskida sa Filipom potražila pomoć stručnog lica koje joj je pomoglo da prebrodi teške trenutke i strah od toga da će dijete odgajati sama. Upravo to joj je pomoglo da se posveti onome što je čini istinski srećnom, a to je rođenje djevojčice. Svakim danom je okupirala svoje misli sobicom za svoju mezimicu i garderobicom u koju će je oblačiti. Kako se porođaj približava, posljednje nedelje koristi za opremanje i kupovinu, i ne žali pare da sve bude kako je zamislila, te je samo za krevetac, kolica i bebin garderober dala više od 5.000 evra protekle nedelje – navodi izvor uz tvrdnje da je Nikolićeva istu cifru potrošila i kada je riječ o garderobi za kćerkicu.

Pročitajte još

– Iako joj je majka nebrojano puta govorila da ne treba da troši na garderobu koju će beba brzo da preraste, Aleks je za svega dva, tri dana pukla 5.000 evra i za to. Kupila je sve što joj se dopalo bez da razmišlja koliko košta. Njeni bliski prijatelji se danima smeju jer se među odevnim komadima nalazi garderoba koju bebica može da nosi tek za dve, tri godine, ali je puštaju da uživa s obzirom da svi vide koliko je kupovina za mezimicu usrećuje – zaključuje izvor, piše Alo.

Car o kćerki

Car je sada prvi put na svom TikToku progovorio o prezimenu djeteta, ali i imenu, koje su prvo zajedno smišljali, ali je sada objasnio da ne zna za koje će se ime odlučiti njegova bivša partnerka.

Aleksandra Nikolić i Filip Car
FOTO: BLIC/YOUTUBE/SCREENSHOT

– Ja mislim da bi dijete trebalo da nosi moje prezime i da je moje prezime samo po sebi toliko lijepo, prepoznatljivo i posebno. Naravno da ću insistirati da dijete nosi moje prezime. Ako Aleksandra ne bude htjela da dijete nosi moje prezime, neka nosi njeno, pa kasnije, kada dijete poraste, neka odluči čije želi. Eventualno može imati i od mame i od tate – rekao je Filp Car.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu