Zabava

“Ne znam šta čeka iza ćoška” Bane otkrio da li je nakon razvoda spreman za novu ljubav

Pjevač Bane Mojićević kaže da mu jako nedostaju nastupi kojih trenutno nema zbog korona virusa, ali se prisjetio i neprijatnih situacija koje su mu se dešavale dok je nastupao po kafanama i klubovima.

“Ne znam šta čeka iza ćoška” Bane otkrio da li je nakon razvoda spreman za novu ljubav
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Kada sam češće radio nastupe u klubovima i lokalima, dešavalo se da odem na neko NN mjesto, i da kažu samo ”Šalili smo se”. A kada si na tuđem terenu možeš samo da se zahvališ i odeš – rekao je Bane u emisiji “Premijera”.

Bane je prošle godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom, a sada kaže da se trudi da promjene u porodici ne osjete njihova djeca Radoš i Maša.

– Trudim se da nemaju tajne, da su slobodni da mi kažu sve što im je na pameti i što im je važno. Za sada sam zadovoljan kakav odnos gradim sa decom, a i ona jako lijepo funkcioniše i brine o njima – priča pjevač.

Mojićević je otkrio i da li je spreman za novu ljubav.

– Sve samo na nivou druženja, nikakvo jače uplitanje u izgradnju nekog odnosa. Bar za sada, ali nikad ne znam šta će da mi se dogodi i šta me čeka iza ćoška. Volio bih da mi se nešto lijepo i kvalitetno dogodi na tom polju – istakao je Bane u pomenutoj emisiji, piše Blic.