Kultura

NEBOJŠA PAJIĆ SNIMIO PRVI SINGL Spot nastao na čarobnim lokacijama Jazavčije rupe

Mladi Vlaseničanin Nebojša Pajić iskoristio je pauzu od nastupa nastalu zbog pandemije korona virusa i snimio svoj prvi singl.

NEBOJŠA PAJIĆ SNIMIO PRVI SINGL Spot nastao na čarobnim lokacijama Jazavčije rupe
FOTO: DEJAN ČABRILO/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Publika ga poznaje po nastupu u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvijezda možeš biti ti“, u kojem je stigao do polufinala, te u „Zvezdama Granda“, gdje je pobrao odlične kritike članova žirija.

Pjesmu „Odlazim“ je na tekst Dalibora Stankića Dače komponovao upravo Nebojša, dok je za aranžman bio zadužen beogradski muzičar i producent Bane Yeti.

Zanimljivo je da je pjesma nastala još prije 15 godina, dok su Dača i Nebojša zajedno nastupali. Tada je snimljena u akustičnoj verziji, a pozitivni komentari nisu prestajali ni do danas, što je za Nebojšu bio znak da je treba donijeti u novom aranžmanu.

Ovih dana pjesma „Odlazim“ je i ekranizovana u video produkciji „Invenio films“, i to na čarobnim lokacijama planinskog kampa Jazavčije rupe nadomak Han Pijeska. Premijera spota očekuje se polovinom avgusta.

Nebojšina partnerka u spotu je njegova sugrađanka Vesna Filipić, koja se odlično snašla u ulozi voljene i ostavljene žene, dočaravši emociju ljubavi i ljubomore u igranim scenama koje dominiraju spotom.

U iščekivanju premijere spota, ali i da ponovo krenu nastupi uživo i druženja s publikom, Nebojša koristi vrijeme za probe s bendom, te onlajn koncerte koji su odlično propraćeni na Jutjubu i društvenim mrežama. Na repertoaru su mu uglavnom pop-rok pjesme, što otkriva i omiljeni žanr ovog svestranog muzičara.