Zabava

"NEĆE VIŠE VIDJETI NI MENE, NI SINA" Nadežda Biljić zbog Tomine prevare ZAVRŠILA NA INFUZIJI

Javna prevara u "Zadruzi 4" koju je Toma Panić priredio svojoj nevjenčanoj supruzi Nadeždi Biljić, sa kojom ima sina Longa je vrlo loše uticala na pjevačicu.

"NEĆE VIŠE VIDJETI NI MENE, NI SINA" Nadežda Biljić zbog Tomine prevare ZAVRŠILA NA INFUZIJI
FOTO: INSTAGRAM/RAS SRBIJA

Iako je poslije silnih poljubaca koje je razmijenio sa Paulom, Toma tvrdio da je sve to bila igra kako bi iznervirao pojedine zadrugare, Nadežda to odbija da prihvati kao opravdanje.

– Mene to više ne zanima, i taj čovjek me više ne interesuje, tako da nemam komentar na to – rekla je Nadežda, prenosi Telegraf.

Pjevačica je prokomentarisala i Paulu, a zatim je rekla da Tomi neće više dozvoljavati da viđa njihovog zajedničkog sina.

– Šta očekivati od ku*vetine?! Njima nek je sa srećom, ja im želim svu sreću. Neće me vidjeti za Novu godinu, neće me vidjeti više u životu, ni mene, ni dijete. Neka nastavi sa svojim igricama, ja sam sa njim završila svaku priču – rekla je ona.

Zbog svega što joj je priredio čovjek sa kojim ima dijete, Nadežda se već danima osjeća jako loše, do te mjere da čak nije mogla ni da jede.

– Nisam dobro, izašla sam iz bolnice. Sinoć sam završila u bolnici, zdravlje mi se pogoršalo jako. 20 dana ne mogu da jedem, infuzije moram da primam kako bih mogla da primim insulin. Ja sam potrebna svom djetetu – otkrila je pjevačica

Toma je prije nekoliko dana ostavio poruku na zidu, koja je takođe uznemirila Nadeždu.