Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NEĆU DA BUDEM OSOBLJE U KUĆI” Voditeljka otvoreno progovorila o emotivnim odnosima

Zabava
Autor:

Foto: Z. Ilić/RAS Srbija

Voditeljka Dajana Paunović pred kamerama je otvoreno govorila o emotivnim odnosima.

Dajana se prije tri godine razvela od 24 godine starijeg producenta Žike Jakšića, sa kojim je sedam godina bila u braku i sa kojim ima sina Dušana, a sada je istakla da smatra da je nakon razvoda najbolje neko vrijeme biti sam i posvetiti se sebi.

– Ipak treba posvetiti vrijeme sebi, poslije braka, poslije neke duže veze, ja sam takođe godinama bila sama i nisam neko ko može da bude sa bilo kim, više sam za to da budem sama nego sa bilo kim – rekla je Dajana gostujući u emisiji Magazin IN.

Ona je navela i da priželjkuje da se ponovo zaljubi i dobije još djece, ali da ne želi da muškarcu bude sluga, piše Blic.

– Posvetila sam se sebi, radu na sebi, što je dalo velike rezultate i samu sam sebe iznenadila, pogotovo u posljednje dvije godine. Ne želim da budem osoblje u kući, želim muškarca kom mogu da pružim vjetar u leđa, i on meni. Jesam porodična žena, voljela bih da imam još djece i da imam partnera kog ću voljeti i koji će mene voljeti do kraja života i nadam se da će mi se to ostvariti – iskrena je bila voditeljka.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO