Zabava

"NEĆU DA DEMANTUJEM" Tanja Savić progovorila o vezi sa Draškom Stanivukovićem (FOTO)

Tanja Savić oglasila se za medije nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

"NEĆU DA DEMANTUJEM" Tanja Savić progovorila o vezi sa Draškom Stanivukovićem (FOTO)
FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/SINIŠA PAŠALIĆ/RAS KOMBO

Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije, počela je Tanja.

– Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono… Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! Pogotovo zbog nje! – nastavila je ona i dodala:

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l? Znači to je njen moto u životu! To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto – poručila je Savićeva za Telegraf.

Pročitajte još

Sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa izvjesnim, mladim političarem iz BiH, a nije riječ o Miloradu Dodiku.

FOTO: INSTAGRAM, VESNA LALIĆ / RAS KOMBO
FOTO: INSTAGRAM, VESNA LALIĆ / RAS KOMBO

Nakon toga, Jovana je otkrila još pikanterija o odnosu političara i pjevačice.

– Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Ljetnju avanturu – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

– Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog. Sjahao Kurta da uzjaše Murta – zaključila je Jovana.

Prihvati notifikacije