Zabava

"Nedjeljama ga ne viđamo, ranije je odlazio u cik zore od kuće" Komšije Milana Stankovića otkrile šta se dešava sa pjevačem

Pjevač Milan Stanković duže vrijeme izbjegava medije i javno pojavljivanje. Mir je našao u hrišćanstvu, te je viđen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, gdje je boravio sa monasima, među kojima je bio i njegov brat od tetke.

milan stanković
FOTO: MILANSTANKOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Priče da se posvetio Bogu i liturgijama ponovo su ga dovele u žižu javnosti, a on se povodom svega ne oglašava. Da dosta vremena provodi po manastirima potvrdile su nam i njegove komšije na Dedinju, gdje sve rjeđe boravi.

– Nisam ga vidio minimum dva mjeseca. Kažu da je pomagao monasima u raznim pripremama zemlje za prolećnu sjetvu. Ne živim ovdje ali radim u blizini, pa sam ga prije redovno viđao, svakog dana. Pomislio sam i da se možda preselio, ali kažu da nije nego da odlazi u ispomoć monasima kada god je potrebno. Lijepo je to od njega – otkrio je radnik obližnjeg lokala, dok je Stankovićeva komšinica otkrila da je Milan nikada nije bio blizak sa susjedima, čak ni najbližim:

– Kao što vidite, ni njegov automobil nije ovdje, a nisam ga ni vidjela nedjeljama. Mada je on oduvijek živio povučenijim životom. Nije pravio žurke, nije bio glasan, komšijama se ni ne javlja na ulici. Takav je otkad sam se ja doselila, nije on takav postao. Prvo je bio umišljen, a sada više mi se čini da je povučen i kao da želi da bude neprimjetan.

Pročitajte još

Komšija iz zgrade kaže da susjedi pričaju da se okrenuo životu vjernika

– Ne javlja se on nama, niti pozdravlja niti otpozdravlja. Ja sam ga prije viđao da ide negdje u cik zore, oko 5 ujutru, kada ja krećem na posao, pošto radim u pekari. Kasnije mi je bilo jasno da ide na jutarnje molitve u crkvu, barem sam tako čuo. – kaže stariji gospodin.

Često je u Crnoj Gori

Starija gospođa koja je jedna od rijetkih koja je razmjenila sa Milanom nekoliko rečenica kaže da je pristojan.

– Dolazi mu majka tu često, prvo sam nju upoznala a onda sam ih jednom srela zajedno. Rekla sam mu tada: dijete, mani se svađe oko korone. Tada je svašta nešto pisao o tome, a ja sam to čitala po novinama i čula da ga zbog toga svi kude. Bio je fin prema meni, ima mio osmjeh. Drago mi je ako se okrenuo vjeri, velike nepravde je trpio zbog karijere, a mogao je biti velika zvijezda, kaže ova gospođa i dodaje:

– Priča mi kćerka da je često u Crnoj Gori, da tamo ide u manastir gdje mu brat služi službu. Hvale ga da im dosta pomaže, pa i ovdje gdje god je potrebno ako ima vremena jer vodi i sopstveni biznis, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije