Zabava

Zbog ljubavi snosio posljedice: Otkriven razlog zbog kog je Milan Stanković napustio "Grand"

Pjevač Milan Stanković je prije više deset godina napustio "Grand produkciju", pa je zbog kršenja ugovora morao da plati 50.000 evra, a o njegovom odlasku se i dan-danas prča.

milan stanković
FOTO: MILANSTANKOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako prenose mediji, razlog da prekine saradnju s muzičkom kućom u kojoj je započeo karijeru je bio Žika Jakšić, i to zbog Rade Manojlović. Žika Jakšić je navodno gajio emocije prema Radi Manojlović sa kojom je Milan tada bio u emotivnoj vezi.

– To je bio skandal velikih razmjera, ali u to vrijeme nije bilo društvenih mreža, pa su samo štampani mediji i portali pisali o tome. Razne priče su se pojavljivale, ali istina je ta da je Žika gajio emocije prema Radi i Milan mu je smetao. Naravno, o tome se ćutalo godinama, ali nikad nije kasno da se sazna šta se zaista desilo. Radu producent “Granda” nikad nije zanimao, i to mu je jasno stavila do znanja. Ispalo je da je Milan zbog ljubavi snosio posljedice – ispričao je izvor blizak produkciji.

Kreativni direktor “Granda” Saša Popović progovorio je nedavno o odlasku Milana Stankovića.

Pročitajte još

– To je njegova odluka… Meni je žao što je Milan 2010. godine napustio Grand, odnosno raskinuli smo ugovor sa njim. Žao mi je i što je morao da plati tu neku odštetu, iako je prije toga dobio kompletan album od nas, spremali smo mu i drugi album. Ja sam mu tada rekao da smo spremni da uložimo preko 100.000 u taj album, da mu organizujemo veliku turneju i tako dalje. Ne znam ko ga je nagovorio i zbog čega – kaže Saša.

– Hvala ‘Grandu’ na pruženoj prilici i podršci. Meni će i dalje ovde biti otvorena vrata i nastupaću povremeno na njihovoj sceni. Drago mi je što sam svoju prvu kompoziciju “Perje” izveo baš na mjestu gdje sam počeo svoju karijeru – rekao je Stanković tada, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije