Zabava

"NEKA NEKO ZOVE POLICIJU" Muškarac iz BiH postao hit zbog urnebesnog snimka iz izolacije (VIDEO)

Ova 2020. godina, zahvaljujući virusu korona, ostaće vjerovatno upamćena kao period u kojem smo najviše vremena proveli sa svojim ukućanima.

"NEKA NEKO ZOVE POLICIJU" Muškarac iz BiH postao hit zbog urnebesnog snimka iz izolacije (VIDEO)
FOTO: PLUTON45873221/TWITTER/SCREENSHOT

U borbi za očuvanje zdravlja, pojedinima je poslužila da se malo našale, a njihove šale, postale su pravi hit na društvenim mrežama, baš poput ovog muškarca iz BiH, koji je odlučio da napravi video snimak u kojem je opisao kako provodi vrijeme sa svojom ženom unutar porodičnog doma, prenosi Blic.

– Ćao, raja, kako ste, šta ima? Evo, ne znam nakon koliko dana izolacije, odlučio sam da vam se javim. Pa, ne znam, meni je ovo baš lijepo, super, tu smo ja i supruga, ne radimo, čuvamo se, pazimo jedno drugo, gledamo jedno drugo, čitamo knjige, gledamo filmove…. Ona meni pomogne da operem suđe, doduše, ja njoj pomognem da usisa kuću, pazi me… Uglavnom, i ja mislim da je i vama lijepo ovako sa vašim suprugama. Svi vi koji ovo gledate, molim vas, dobro pogledajte. Nadam se da su i vaše supruge dobre prema vama kao moja prema meni. Stvarno je njoj ova izolacija dobro došla. Eto, tako, ja vas puno pozdravljam i volim – govorio je on u kameru dok je redom podizao papir na kojima je slao “poruke o pravom stanju unutar doma”.

Naime, na papirima su bile ispisane sljedeće poruke: “Pomozite mi molim vas! Ova moja žena je poludila. Ovo je više nepodnošljivo. Bojim se za svoj život. Upomoć, neka neko zovne policiju! “

Video ovog simpatičnog muškarca i njegove žene, pobrao je veliki broj simpatija na društvenim mrežama, te je aktuelnu i doista turobnu situaciju izazvanu korona virusom, učinila makar malo lakšom.